Alla inlägg den 31 maj 2011

Av Jenny - 31 maj 2011 12:45

Jag och Affe var på rallylydnad igår. Nu var vi ju inte där för själva rallylydnadens skull utan mest för att socialisera.

Första 5 minuterna efter vår ankomst var han gräslig och faktiskt liknar mest en fisk på torra land. Det spritter i hela Affekroppen, en salig blandning av lycka, iver, stress, glädje och nyfikenhet.


Utrustad med klicker, korv, grillad kyckling och mjukost inledde vi vårt kravlösa träningspass, att ”bara” vara. Kontakt-klick osv.

Han var riktigt duktig och verkade dessutom tycka att det var rätt roligt att vara där.

Vi avancerade och kunde promenera omkring och han fortsatte att ta regelbunden spontankontakt med avbrott för vissa hysteriska, lyckoutfall.


Passet avslutades såklart med hundsurr och faktiskt kunde den lilla terrierrumpan nudda asfalten i sittande position lite då och då. En nöjd och lycklig matte som insett att det faktiskt finns hopp för den lilla pestråttan.

smiley: Hi5 - keystrokes: :hi5



Några extra timmar skulle idag ha landat i lönekuvertet men för att skona mitt knä avstod jag.

Åkte till staden för att köpa ett knäskydd men var tvungen att avvakta tills jag fått tag på sjukgymnasten. Vill gärna veta vilket han rekommenderar innan jag investerar, eftersom det ena skyddet, i mina ögon var ohyggligt dyrt, hela 619 spänn och verkade dessutom synnerligen obekvämt med sina stålskenor. *Hehe* det skyddet ger nästan lite Forrest Gump vibbar - Ruuuuun Forrest, run.



Tycker nog att knäet blivit lite bättre men då stödjer jag ju förstås knappt på det överhuvudtaget. Är orolig för kommande arbetsdagar då jag har långa, långa pass som ska avverkas. Vill inte behöva vara borta från jobbet men är samtidigt väldigt mån om att mitt knä ska bli bra, snabbt.

Idag är förövrigt dag tre utan träning och nu börjar olustighetskänslan komma krypande smiley: Pout - keystrokes: :pout


Tillökning fick vi tidigt imorse    Vid fyra snåret fick vår jämte Alba en liten hanvalp på dryga 600 gr. Det var D-kullen det och jag har redan namngett honom, (inofficiellt) till David- the devil smiley: Yup - keystrokes: :yup


Vädret är som mitt humör, grått. Nu ska jag gå och göra ingenting eftersom det är det enda jag kan just nu  smiley: Kick - keystrokes: :kick


Ha det gott.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards