Direktlänk till inlägg 31 maj 2011

Affe avancerar.

Av Jenny - 31 maj 2011 12:45

Jag och Affe var på rallylydnad igår. Nu var vi ju inte där för själva rallylydnadens skull utan mest för att socialisera.

Första 5 minuterna efter vår ankomst var han gräslig och faktiskt liknar mest en fisk på torra land. Det spritter i hela Affekroppen, en salig blandning av lycka, iver, stress, glädje och nyfikenhet.


Utrustad med klicker, korv, grillad kyckling och mjukost inledde vi vårt kravlösa träningspass, att ”bara” vara. Kontakt-klick osv.

Han var riktigt duktig och verkade dessutom tycka att det var rätt roligt att vara där.

Vi avancerade och kunde promenera omkring och han fortsatte att ta regelbunden spontankontakt med avbrott för vissa hysteriska, lyckoutfall.


Passet avslutades såklart med hundsurr och faktiskt kunde den lilla terrierrumpan nudda asfalten i sittande position lite då och då. En nöjd och lycklig matte som insett att det faktiskt finns hopp för den lilla pestråttan.

smiley: Hi5 - keystrokes: :hi5



Några extra timmar skulle idag ha landat i lönekuvertet men för att skona mitt knä avstod jag.

Åkte till staden för att köpa ett knäskydd men var tvungen att avvakta tills jag fått tag på sjukgymnasten. Vill gärna veta vilket han rekommenderar innan jag investerar, eftersom det ena skyddet, i mina ögon var ohyggligt dyrt, hela 619 spänn och verkade dessutom synnerligen obekvämt med sina stålskenor. *Hehe* det skyddet ger nästan lite Forrest Gump vibbar - Ruuuuun Forrest, run.



Tycker nog att knäet blivit lite bättre men då stödjer jag ju förstås knappt på det överhuvudtaget. Är orolig för kommande arbetsdagar då jag har långa, långa pass som ska avverkas. Vill inte behöva vara borta från jobbet men är samtidigt väldigt mån om att mitt knä ska bli bra, snabbt.

Idag är förövrigt dag tre utan träning och nu börjar olustighetskänslan komma krypande smiley: Pout - keystrokes: :pout


Tillökning fick vi tidigt imorse    Vid fyra snåret fick vår jämte Alba en liten hanvalp på dryga 600 gr. Det var D-kullen det och jag har redan namngett honom, (inofficiellt) till David- the devil smiley: Yup - keystrokes: :yup


Vädret är som mitt humör, grått. Nu ska jag gå och göra ingenting eftersom det är det enda jag kan just nu  smiley: Kick - keystrokes: :kick


Ha det gott.

 
 
Ingen bild

Melitta

31 maj 2011 18:40

Grattis:) är väl på sin plats:)

Jag förstår att det är jätte svårt att acceptera sina skador...kanske kan det vara nå att fara iväg å träna lite överkropp medans knäet får vila.
Då kanske det känns lite bättre iaf:)

Hoppas det blir bra snart;)
Kramen på dig vännen:)

 
Ingen bild

Jenny

1 juni 2011 09:25

Hej och tack :)

Har lovat mig själv att vila hela denna vecka och därefter köra överdel. Men det svåra är uppvärmingen, alla maskiner tar ju på knäet. Undrar om crosstrainerna kan vara skonsammast? Ska på Fysioteket idag, ska fråga.
Kramen.

 
Malin

Malin

1 juni 2011 14:02

Heja heja - duktiga du som lägger tid på "göra-inget-träning" - VÄLDIGT viktigt, men alldeles för få som inser innebörden i att göra det!

Kunde inte låta bli att skratta när jag fick en bild framför mig på dig i knäskydd a la Forest Gump -"Ruuuuun Forrest, RUN!" Hoppas du hittar ett bra skydd som kan hjälpa ditt onda knä.

Grattis till D-valpen - David the Devil???

Igår hade vi en hund-träningsdag högt & lågt, idag så kliar jag alla mina j*vla myggbett.., tom myggbett i handflatorna = pain in the ass!

Ha en skön helg!

http://www.madofi.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 26 april 2022 19:40

Bloggen finns kvar och jag kan fortfarande logga in "wow" Det här var min bästa terapi under tunga tider som när jag tänker efter inte alls känns speciellt tunga idag. Vilket lyxliv jag levde. Synd bara att jag inte insåg det då.   Nåväl, kanske ...

Av Jenny - 2 juli 2017 19:00

Shit och helvete, vilken vecka.... Snacka om bottenrekord. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så långt ner på botten som nu. Jag har gråtit tårar nog att fylla ett badhus. Hemma, på jobbet. Jag har brutit ihop så många gånger.  Mat! Jag har inte ku...

Av Jenny - 25 juni 2017 19:45

Det är underbart att vara jag. Underbart 24 timmar om dygnet, VERKLIGEN. Får ofta höra att jag inte har något liv och att allt är sååååå enkelt när man är själv. Jo tjena. Undrar var jag ska börja. Men tro mig, ni hade inte velat gå ett steg i mina s...

Av Jenny - 22 april 2017 19:15

För precis ett år sedan berättade jag på bloggen att jag hade fått ett nytt större ansvarsområde på jobbet. Idag får jag göra exakt samma sak. Jag kan dessutom bjuda er på en titel. Jenny -säljledare kolonial. En "resa" jag påbörjat har i och med det...

Av Jenny - 9 april 2017 20:30

Det var ett tag sedan, minsann. Och gissa vad jag har gjort sedan sist, om nu någon finns kvar          Jag har varit på min tredje "solo"resa, som tog mig tillbaka till Thailand och två för mig helt nya ställen. Första veckan tillbringade j...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards