Alla inlägg den 7 maj 2011

Av Jenny - 7 maj 2011 20:00

Jag är rätt virrig och glömsk och framförallt oförsiktig utan att liksom tänka på det. Så idag när en kund kommer in till förbutiken och säger - Visst är det du som kör den silverfärgade bilen med dekaler på sidan? Får jag liksom myrkryp i kroppen och svarar lite tveksamt – Joooooo. Onda aningar infinner sig - Den har rullat och står mitt på vägen och blockerar. -VA!


Får invänta en kollega innan jag rusar ut. Jajjelimensan, där står pärlan, mitt på vägen, hur tjusigt som helst. Ingen slipper här fram, här fram, tralla lalla laa. 

Hade tänkt ta en bild men det fanns inte riktigt tid till det. Så ni får ta mig på mina ord när jag säger att det faktiskt så rätt stöddigt ut, ungefär som här står jag och jag äger.

Tackar dock min lyckliga stjärna att den inte rullat in i någon annan bil, pust.


Jag och sambo tvistar lite om förloppet eftersom jag kan svära på biblar och annat att växeln låg i läget drive och han menar att det inte är möjligt. Jag vet, han tror. The end.


Imorgon är jag ledig men har massvis att göra. Tänkte i alla fall unna mig en liten sovmorgon. Tror det behövs eftersom det varit många timmars jobb, sista dagarna och på måndag rullar det på igen.

Smiley sleep 035.gif

Nu överväger jag om jag ska orka pallra mig ut på en kvällsrunda med hundarna. Hjärnan och hjärtat vill men kroppen, framförallt benen och fossingarna har tyvärr lite invändningar. I mitt arbete sitter jag ju inte ner överhuvudtaget, mer än när det är rast då, vilket jag sällan har (och absolut inte mer än nödvändigt). Igår exempelvis blev det 13 minuters rast på passet 10.45- 21.15 Men det är självvalt och alltså inte ett dugg synd om mig.


Så lite korta fakta:


Affe såg sin första hare imorse och tack gode G att han var kopplad.

Han har i alla fall i och med detta bevisat att han kan spåra på sand/grusväg något min Emil hade stora bekymmer med. Emil tyckte nämligen inte att spåren skulle gå PÅ vägen utan vid sidan om i gräset eller möjligtvis i diket. Men detta bekymrade alltså inte Affen. Bra.


Gråhunden vi hade tillfälligt inneboende har lämnat oss och flyttat till Sundsvall. Saknar inte.


Alba har gjort nytt ultraljud och domen blev en valp. Äsch, mycket jobb för ingenting är min åsikt.


Har bytt till digital tv, bredband och telefoni hos Telia och det funkar SKIT. Så om någon försöker ringa och det inte går så är det den så kallade ”gatewayen” som kopplat ner. Vilket den orkar göra typ fyra gånger i timmen och det tar evigheter innan den startar upp igen.  

smiley: Lousyputer - keystrokes: :lousyputer


Over and out.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards