Alla inlägg den 18 maj 2011

Av Jenny - 18 maj 2011 19:30

Fick igår först ett telefonsamtal sedan ett hembesök av en teletekniker som mätt ledningarna och inte hittat något fel.  Nu ville han kika lite på jacket och ledningarna också. - Nix, inget fel där heller. - Jag ska ringa Telia sa han och be att de skickar en ny gateway, men åh vilken oväntad överraskning.

Vill inte verka bitter i överkant Telia har funkat jättebra tills nu och är det fel på pryttlarna så är det ju faktiskt inte Telias fel, egentligen. Men jag är ändå småirriterad. Vad var det jag sa.

sour_smiley.gif



Morgonens promenad med Piraffen höll på att ge mig en light hjärnblödning. Någonting hade gått samma väg som oss, någonting som luktade så infernaliskt gott i den lilla terriersnoken. Vilket medförde att han drog som en galning i kopplet.

Jag älskar verkligen hundar men de har tre egenskaper jag har svårt att acceptera, skällande, pipade och dra i kopplet, om detta förekommer i för stora doser.

Övervägde starkt att vända hem igen men på så vis tar det ju hundra år innan han lär sig.  Så vi körde trädmetoden dvs. han drar, jag stannar (leker träd), han vänder tillbaka, sätter sig vid min sida, tar ögonkontakt, vi går igen. Utan och överdriva utförde jag nog denna handling en 30-40 gånger.

Nu blev ju detta en superduper svår övning eftersom det luktade så extremt mycket mumma på vägen och allt han önskade var ju att jaga i kapp den goda doften.

Gick samma runda med Fanny, en halvtimme senare och hon ägnade inte vägen ett endaste sniff. Så olika attraktion kan dofterna alltså ha.


Jag gillar att jobba men morgondagen och fredag kommer att bli tunga. Torsdagen inleder jag med postansvarigträff på annan ort, vilket betyder att jag ger mig i väg hemifrån strax efter kl 8.

Efter träffen åker jag direkt till jobbet och någon gång efter kl 21 stämplar jag ut. Åker hem och sover för att sedan stämpla in igen fredag förmiddag 10.45 och jobba till kl 21. Hem, sova och stämpla in lördag kl 10. PUST! Men tanken på lönekuvertet gör att jag håller modet uppe.

smiley


Ser just att det är nästan vindstilla ute, helt perfekt för ett litet spår, om man skulle orka.

Tjenixensmiley


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards