Alla inlägg den 8 mars 2011

Av Jenny - 8 mars 2011 11:00

Funderar i mitt stilla sinne varför i hela friden jag inte släppt ihop hundarna tidigare, det går ju så bra  


Igår var de tillsammans hela dagen och antalet busutfall Affe gjorde var minimalt. Visserligen var och är de ordentligt trötta av rejäla promenader. Promenaderna gör även matte trött. Matte som hade planerat in en skidtur till senare idag, just nu känns det högst tveksamt om det åket blir av.


Gårdagens tur blev på nästan två timmar och det var så härligt, bra glid framåt hade jag också, för en gångs skull och inte ramlade jag en endaste gång. Funderar lite på skidtur vs. gym och undrar om de möjligtvis kan ersätta varandra? Det känns ju så mycket trevligare ute i friska luften istället för instängd på svettigt gym.


Det enda smolket i bägaren just nu är att min mage totalhavererat. Den elaka och onda magkatarren har hittat sin väg tillbaka Nu är det riktigt aj, aj och jag måste åka till staden och inhandla a-fil och annan snäll mat för att försöka blidka magen.


Åter till hundarna. Jag tycker Affe är helt annorlunda nu, han är liksom lugnare på något sätt och Fanny-fixeringen har släppt näst intill helt. Hon kan ligga i ena delen i köket och han går och lägger sig i sin bur i andra delen av köket, helt perfekt.

Men ett litet tjuvnyp fick han sig nog allt i dag. Jag var i pannrummet och vovvarna ensamma i köket. Plötsligt hördes en arg Fanny och pip, pip från Piraffen. Efter det har han knappt bevärdigat henne med en blick. Mycket bra att hon säger ifrån och framför allt bra att han lägger av.


Tänkte jag skulle lämna vovvarna tillsammans i köket när jag åker till stan och funderar på att spela in förloppet. Vill gärna se hur Fanny agerar när matte inte är hemma och styr upp saker och ting. Är så klart livrädd att det kan bli terrier-race (väldigt dåligt för Affens ben) men samtidigt vill jag inte sära på dem, nu när det gått så bra. Friskt vågat…


Apropå friskt vågat. Vet ni vad jag gjorde på morgonpromenaden med Affe? Jag släppte lös honom! Jepp! Bara en kort stund, för att se hur han reagerade. Först fattade han inte att han var lös men sen, jisses vilken speed det blev. Matte avancerar minsann i raketfart helt plötsligt.


Undrar just om min onda mage klarar av några semlor idag, fettisdag som det är.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards