Alla inlägg den 11 mars 2011

Av Jenny - 11 mars 2011 10:16

Jag sitter och dricker kaffe   vilket jag inte ska med tanke på min mage som inte alls, i sitt nuvarande tillstånd är förtjust i denna dryck. Är huvudet dumt  får magen lida.


Annars känns det rätt bra just nu. Hade inte tänkt träna alls den här veckan men tillfälle gavs imorse så jag passade på. 

5 km på bandet blev det och lite styrka. Men det onda i magen påverkar hela mig så det var tungt. Men nu efteråt är det såklart skönt.


En Affepromenad borde stå på schemat men det har kommit massor med snö under natten och det snöar fortfarande som bara den, vilket gör att det känns mindre lockande. Kanske inspirationen infinner sig lite senare. Tid finns i alla fall eftersom jag börjar jobba först klockan 15.


Funderar på att anmäla Fanny till Gammelstads Biggest loser. Fick ett erbjudande från djursjukhuset där man kunde anmäla intresse till ett viktminskning projekt som sträcker sig över 4 månader. Projektet innehåller veterinärbesök, rådgivning, kontroller och föreläsningar.

Kanske ska tillägga att projektet inte kallas Biggest loser, det är helt min egen tolkning.


Fanny är inte jättetjock men lite för rund i mitt tycke. Jag skyller detta helhjärtat på husse som inte kan låta bli att mata henne med diverse godsaker. Den kalla vintern som lett till brist på promenader är ju också såklart en bidragande faktor. Men främst är det husse   


Apropå djursjukhuset så kan ni som har tidningen Hundsport i senaste numret läsa en artikel om superduktiga Inger på Gammelstads rehabavdelning. Inger är ju en av dem som haft väldigt mycket med Affen att göra och som jag har helhjärtat förtroende för. Kul att hon blir lite extra uppmärksammad.


Hundarna är ensamma tillsammans på heltid nu, så att säga. Onsdagen blev ett maratonpass men vad vi kan se har allt gått bra. Funderar bara på om Fanny börjar få skavsår i öronen på grund av hans skällande men hon uppvisar inga stresstecken i alla fall.


  

Affes egen variant av att "dra täcket över huvudet" 


Idag fick de tugga ben ihop, på varsitt ben såklart, och det var inga bekymmer. Fanny sa dock ifrån när Affe blev för närgången och morrade som en gammal jänkare. Affe fattade vinken och gick där ifrån. Hundvett har han helt klart.


Hade honom lös en längre stund igår och fina kontakten håller i sig.  Halkar han efter skuttar han ikapp och placerar sig i position igen. När kopplet kommer på, ökar han omgående tempot och går framför. Skumma jycke.


Kan berätta att sambo igår utsatte sig för en prövning som nästan får min mage att gråta bara jag tänker på det.

Ett matställe på finska sidan serverar en hiskeligt chilistark pizza. Habanero anses av många vara den starkaste chilisorten i världen och detta var då huvudinnehållet på pizzan.

Efter första tuggorna får man tydligen hicka, vilket ska vara någon slags försvarsmekanism. Ungefär halva hade han väl lyckats klämma i sig innan det var stopp. Resultatet av detta då? Många, många toabesök under resten av dagen. Här kan man verkligen säga att är huvudet dumt….. Pizzan i sig ser inte ens god ut.


  

En pizza Habanero, urk.


Tvi, tvi, tvi vad det ska snöa.


Ha en trevlig fredag.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards