Alla inlägg den 13 mars 2011

Av Jenny - 13 mars 2011 14:00

Idag är jag ledig och solen skiner   hurra. Det gjorde den igår med men då tillbringade jag hela dagen på Ica. Hann i allfall få en liten ranson med sol på morgonpromenaden med Affe.


Vi hade en väldigt lugn dag på jobbet (tråkigt) Det märktes tydligt att folk var ute och tog tillvara på finvädret. Ute på isen hade det varit proppat med folk som pimplade, åkte skidor och bara gottade sig i solens strålar.


Vår brevbärare stannade igår till längs vägen, där jag gick med Affe och surrade lite. -Är det ”bitaren? "  (det var hans namn på Emil) frågade han och tittade på Affe som höll på att hoppa ur skinnet av lycka av att träffa en ny människa, inga reservationer över huvudtaget  


I början när jag fick Affe var jag väldigt orolig och letade efter aggressionstecken (en skada från Emil tiden) Detta är något jag helt lagt på hyllan idag. Det finns inget ont i den här hunden, han är god som guld och bara rakt igenom snäll. Men envis he he. Och hade han fått hade han definitivt hoppat in i bilen och följt med vår brevbärare.


Fanny har också insett att han inte är en Emil och vågar fritt röra sig i huset och omkring honom vilket hon inte vågade med Emil.


 

Vi är vänner. 


Första dagen idag som magen känns något bättre, pust. Undrar om det har att göra med att jag gått över till att pimpla Verum istället för A-fil. Gårdagens middagsval gjorde tyvärr att jag stod med huvudet i toastolen, magen slog total bakut och jag var som en darrig trasa efteråt.


Jag hatar att ha magkatarr   Förutom att det naturligtvis gör ont så svullnar jag upp i kroppen av magmedicinen och ett konstant småätade får mig att känna mig som en övergödd ko samt att magen blir som en spärrballong, en väldigt gravid i 9 månaden look alike.


Har varit och gjort Ikea nu på förmiddagen och fyndade. Har länge letat efter en stor matta i ryamattsmodell med kort lugg.


  


Dessa mattor är snygga, döljer hundhår och är bra halkskydd för Piraffen.


Men de flesta är 190 * 135 vilket är för pluttigt. Men idag på fyndavdelningen hittade jag en just sådan matta men i storleken 200 * 300 och i rätt färg, dessutom till halva priset  


Att få in den i bilen var ett intressant projekt. Som extra krydda låg det fyra skitiga däck baktill som definitivt inte underlättade inpackningen.

Jag är helt övertygad om att de i någon bil satt en obehaglig karl och skrattade gott åt mina försök att baxa in den otympliga mattan i bilen. Men skam den som ger sig och in kom den.


Nu väntar jag och Fanny att husse ska komma från jobbet så vi kan gå ut och promenera.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards