Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Jenny - 9 mars 2011 09:04

Ett litet förtydligande. Det här med min rädsla för att släppa ihop hundarna har inte haft att göra med att jag varit orolig för att de inte ska komma överens. Rädslan har väl snarare varit den motsatta, att de kommer för bra överens och det blir en massa bus och spring, vilket är dåligt för lill-Affens ben.


  

Affe-specialitet, att ligga under utdragna lådor 


Trodde nog och framförallt hoppades jag väl att släppa ihop hundarna skulle vara en slags ”QUICK FIX” på Piraffens ovilja att vara ensam. Pyttipanna, säger jag bara.

Satte datorn på inspelning och spände på mig skidorna. Blev en kort tur och jag hörde honom på långt håll när jag gled tillbaka in på gården, voff, VOFF, VOOOOOFFF.


Lite spännande skulle det bli att se om han försökt dra igång Fanny på bus och om han kört race i köket. Men det får jag aldrig veta eftersom inspelningen, i vanlig ordning misslyckats. Hur många tecken behöver jag egentligen på att det är bättre att inte veta.


Hade honom lös på morgonpromenaden igen och det är så lustigt, han går nämligen ”finare” utan koppel än med. Tror dock inte att polletten riktigt fallit ner att han är fri och kan kuta bäst han vill. Men jag är så klart jättenöjd och belönar det duktiga beteendet, att gå vid mattes sida och ta kontakt.


Fotona är allihop tagna under morgonpromenaden, inom loppet av en timme. Fascinerande hur snabbt himlen ändrar sig.


  


   


    

Ha en bra måndag, fast det är ju faktiskt redan onsdag, jag vet. Men eftersom det är veckans första arbetsdag för mig så är det måndags-feeling.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Tisdagstema

tisdags-tema.png

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards